Over Wingman Montage

Sinds 2015 meet, levert en plaatst Wingman Montage allerhande glasoplossingen. Met een vast team harde werkers bouwen we inmiddels al jarenlang aan onze kennis en ervaring, waardoor we wel mogen zeggen dat wij dé expert zijn op het gebied van hardglas.

Snel & flexibel

Met onze oer-Hollandse no-nonsense mentaliteit leveren wij snel en flexibel. Geen enkel project, groot of klein gaan wij uit de weg. We werken hard, snel en schoon zodat u snel kunt genieten van het resultaat. En om u daarnaast volledig van dienst te kunnen zijn, plaatsen wij ook in de weekenden en avonden.

Kwaliteit en garantie

Wij streven naar het beste en het mooiste resultaat. Om dat te kunnen leveren, werken wij enkel met leveranciers die ons voorzien van de beste kwaliteit maatglas en materialen. Onze producten komen van luxe merken zoals: Milano Premium, Dorma, Bohle en G-fittings.

Onze werkwijze

Eerste afspraak
Wanneer u bij ons een offerte opvraagt of een afspraak maakt, streven we ernaar om binnen een week bij u langs te komen om uw glasvraag te bespreken en de exacte maten op te meten.

Heldere offerte
Vervolgens ontvangt u van ons digitaal een passende offerte voor uw glasoplossing.

Levering
Gemiddeld wordt het glas binnen 3 weken bij ons geleverd en maken we met u een nieuwe afspraak om het glas te komen plaatsen. Dit doen wij op doordeweekse dagen, maar ook in het weekend en in de avonduren.

Plaatsing
Doorgaans komen wij het glas met twee collega’s plaatsen, zodat we niet meer dan 3 uur van uw tijd kosten (bij grotere projecten kan de tijd uiteraard wat oplopen). Het enige wat wij nodig hebben om aan de slag te gaan, is een stopcontact. Zijn wij klaar met plaatsen, dan laten wij ons werkgebied vanzelfsprekend schoon achter.

Betaling
U betaalt achteraf. Enkel bij offertes boven de €2.000,- vragen wij een aanbetaling. Onze betalingstermijn is 14 dagen.

Recente projecten

Wij hebben op veel verschillende unieke plaatsen gewerkt. Bekijk hier een compilatie van recente projecten en opdrachten.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.