Glazen muren

Het plaatsen van een glazen scheidingswand oftewel glazen muren is de meest ruimtelijke optie om uw ruimtes te scheiden. Niet alleen de lichtinval wordt perfect verdeeld, een glazen muur wint ook ruimte ten opzichte van een stenen muur. Een glazen divider kan daarnaast evengoed geluidswerend zijn als iedere andere soort glazen muur. Het glas is compleet transparant te leveren, maar ook (deels) geblindeerd voor meer privacy. Het plaatsen van glazen scheidingswanden wordt door ons compleet op maat aangeleverd. Afgelopen jaren is de look van een glazen muur super populair geworden. Het geeft een hele stoere look aan de uitstraling van de ruimte. Dit geldt voor een huis en een kantoorruimte.

glazen scheidingswand
Glaszetter Schiedam

Glazen Scheidingswand & Glazen muren

De een noemt het een roomdivider, de andere een glazen scheidingswand. Een tussenwand van glas verdeelt ruimtes op een zo transparant mogelijke manier. Bij ruimtes met weinig lichtinval, is een glazen divider een uitermate geschikte oplossing. Dit worden eigenlijk ook wel glazen muren of glazen scheidingswand genoemd. Niet alleen in kantoren, maar juist ook in woningen kan een glazen scheidingswand een luxe en moderne uitstraling geven. Door de talloze mogelijkheden in deur- en glasbeslag, kan iedere wand en deur op maat gemaakt en in iedere interieurstijl geplaatst worden. Als u meer informatie wilt hebben over een bepaalde onderwerp kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze experts gaan graag met u om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden in uw woning. Tegelijkertijd kunnen zij u alle opties deur- en glasbeslag laten zien, passend bij uw interieur.

Glazen tochtportaal

Tochtportalen zien we vaak bij bedrijven, restaurants of fabrieken. Een tochtportaal is eigenlijk een kleine hal, die tocht voorkomt in een grotere ruimte en is dus ook geschikt voor in een woning. Een hal is vaak een kleine afgesloten ruimte, die niet bij de woonkamer betrokken wordt. Het vervangen van één of meer muren geeft de woning direct meer lichtinval en doet ruimtelijker aan. Ook deze vorm van glas is leverbaar in retro/industriële stijl.

Trend: Industriële retro scheidingswand

De laatste trend op het gebied van glazen tussenwanden, zijn industriële of retro scheidingswanden. Deze stijl is tegenwoordig niet alleen te vinden in oude industriële panden, maar wordt steeds vaker naar de woonkamer gebracht. De jaren ’60 stijl wanden geven een robuuste luxe sfeer aan een woning en zijn een echte eyecatcher voor het interieur.

tochtportaal