Beloopbaar glas op maat

Met een glazen vloer brengt u licht naar onder- of bovenliggende verdiepingen en geeft u een ruimtelijk effect aan uw woning. Het vervangen van een deel met glas, of het compleet plaatsen van een glazen vide of loopbrug behoort tot de mogelijkheden van beloopbaar glas. Dit glas is steviger dan ander glas en waarborgt uw veiligheid. Met een glazen vloer geeft u uw woning een compleet andere uitstraling en geniet u van de maximale glasbeleving. Het plaatsen van beloopbaar glas wordt bij Wingman Montage altijd op maat gedaan.

Maak direct een afspraak

Soorten beloopbaar glazen vloer

Vaak leveren wij vloeren die compleet transparant zijn. De opties zijn echter eindeloos. Gekleurd of melkglas (dof gezandstraald glas) behoort ook tot de mogelijkheden. Zelfs glas met een figuur of patroon is niet uitgesloten. Het enige nadeel van glas, is dat het krasgevoeliger is dan andere oppervlakken. Daarom is het ook mogelijk een speciale glassoort te gebruiken die dit tegengaat. Om het geheel af te maken kunt u ook kiezen voor een antislip vloer, om uitglijders te voorkomen.

Beloopbaar glas
glazen vloer

Beloopbaar glas

Het plaatsen van een glazen vloer gaat anders in zijn werk dan onze andere glasoplossingen. Hiervoor is in veel gevallen de expertise nodig van een constructiebureau om de ideeën te kunnen beoordelen op uitvoerbaarheid. Daarnaast is een beloopbaar glas of glazen vloer wat lastiger met het plaatsen. Er is meer aandacht nodig op de veiligheid van de plaatsing voor de beloopbaar glas. Bekijk ook onze andere diensten: glazen deur, glazen balustrade & glazen keuken achterwanden.