Glazen Douchewand op maat

Een moderne badkamer wordt vaak voorzien van een glazen (inloop) douche. Dit valt onder het segment glazen douchewand. Wingman Montage meet, levert en plaatst alle soorten glas in uw badkamer. Ook leveren wij glas met een speciale coating, waardoor uw glaswand of glazen deur makkelijk schoon en kalkvrij blijft. Liever iets meer privacy? Wij leveren ook gekleurd en melkglas. Een inloopdouche is te plaatsen met een dichte wand, maar ook met een glazen douchewand op maat. Hierdoor lijkt een badkamer ruimtelijker én heeft u meer doucheruimte. Een glazen douchewand op maat is gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk schoon en kalkvrij te houden. Door de verschillende constructiemogelijkheden kunt u een douchewand op maat laten maken, geheel in de stijl van uw badkamer.

glazen douhewand op maat
glazen douchewand voor een badkamer

Glazen Douchedeur op maat

Heeft u liever geen inloopdouche, maar wilt u de mogelijkheid om uw glazen douche af te sluiten? Met de verschillende soorten glazen douchedeuren is dit zo geregeld. Ook onze glazen douchedeuren leveren wij op maat, met een ruime keuze uit deurknoppen en materialen. Glazen douchedeuren hebben verschillende vormen en maten, waardoor de plaatsing van de glazen douchedeuren afhankelijk is van de de ruimte in de badkamer. In de regio Rotterdam hebben wij verschillende opdrachten uitgevoerd met het plaatsen van glazen douchedeuren. Zou jij deze resultaten graag willen zien, bekijk dan onze socialmedia kanalen voor onze portfolio over glazen douchedeuren op maat.

Glazen Douche schuifdeur

Ruimtebesparend en even functioneel als een openslaande deur: een glazen douche schuifdeur in uw badkamer. Dit is een ideale optie voor kleinere ruimtes. Niet alleen rechte en vierkante glazen douche schuifdeuren zijn mogelijk, ook ronde vormen voor een luxe uitstraling. Een glazen douche schuifdeur op maat is bij ons mogelijk, alle wensen van de klanten kunnen wij verwezenlijken Elke opdracht voor een glazen douche schuifdeur plaatsing, voeren wij met alle plezier ongeveer in een halve dag uit. Bekijk onze portfolio over ‘glazen douche schuifdeur’ op onze social media.

glazen schuif douchedeur
Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag

Badkamer spiegel op maat

Er zijn maar weinig badkamers zonder spiegel. Om een perfect passende spiegel te plaatsen, komen wij graag uw wensen inventariseren. Een levensgrote passpiegel of een kleine ronde, ieder denkbaar formaat is te bestellen. In een badkamer plaatsen wij ook vaak verwarmde spiegels, zodat u nooit meer last heeft van condens. Ben jij op zoek naar een badkamer spiegel op maat, dan kan Wingman Montage het voor je plaatsen. Met onze expertise en ervaring in het plaatsen van spiegels hebben wij de afgelopen tijd een vette portfolio opgebouwd.