Glazen deur op maat

Een glazen deur is een eye-catcher in een woning en is passend in ieder interieur. Van klassiek tot modern, in iedere woning is een passende glazen deur te plaatsen door de eindeloze mogelijkheden. Niet alleen de kleur van het glas, maar ook het deurbeslag is in iedere denkbare mogelijkheid op maat te maken. Glazen binnendeuren geven uw woning een ruimtelijker karakter en zorgen voor optimaal gebruik van daglicht in uw interieur.

De deuren worden doorgaans gemaakt van hardglas omdat dit vijf keer sterker is dan normaal glas. Wanneer het toch breekt, valt dit uiteen in kleine ongevaarlijke glasdeeltjes. Lees hier meer over alle soorten deuren. Wij kunnen ook een glazen deur op maat leveren. Voor advies en inzicht in alle mogelijkheden komen wij graag bij u langs.

Bent u op zoek naar een glazen deur op maat? Dan bent u bij Wingman montage op het juiste adres. Wij kunnen een glazen deur op maat laten maken, passend aan uw wensen. Voor meer informatie over glazen deuren op maat kunt u contact met ons opnemen.

glazen tochportaal 2

Glazen aanslagdeuren & Glazen tochtportaal

Glazen aanslagdeuren zijn deuren zoals we ze doorgaans in huis kennen. Deuren die naar één kant open kunnen draaien. Dit is de meest geplaatste optie in een woonhuis. Geef uw woning een unieke nieuwe uitstraling met nieuwe deuren. Glazen pendeldeuren zijn deuren die naar twee kanten open kunnen draaien. Dit soort zien we vaak in kantoren, maar tegenwoordig ook steeds vaker in woningen. We plaatsen ook dubbele pendeldeuren, hiermee creëer je een luxe uitstraling in bijvoorbeeld uw gang of portaal.

Glazen schuifdeuren

Weer een ander type deur is een glazen schuifdeur oftewel glazen deur. Glazen schuifdeuren worden vaak gebruikt in een woning als tussendeur naar bijvoorbeeld een serre, keuken of hal. Het voordeel van een glazen schuifdeur is de minimale ruimte die deze bij openen in beslag neemt. De trend van nu is een schuifdeur in “barnstijl”. Een trend met een landelijk karakter door de stoere stalen schuifelementen. Het voordeel van een glazen barn deur, is het moderne karakter van het glas, waardoor dit een optie is die in vrijwel ieder interieur kan passen.

Glazen scheidingswand
glazen deur

Glazen Douchedeuren

Een andere vorm van een binnendeur, is natuurlijk een veelgebruikte glazen douchedeur. Om een badkamer ruimtelijker te maken plaatsen we vaak een glazen douchedeur en/of douchewanden. Alle douchewanden worden van veiligheidsglas gemaakt en door een speciale coating, is het glas ook nog eens makkelijk schoon te houden. Deze elementen vallen allemaal onder het kopje glazen deur.

Klik hier voor badkamerglas

Industriële glazen deur op maat

Industriële glazen deur op maat met zeefdruk hebben een luxe industriële uitstraling. Hiermee zorgt u voor meer lichtinval in de kamer en omdat er geen randen rond het glas zitten is het eenvoudig te reinigen. Wingman Montage is gespecialiseerd in het plaatsen van industriële glazen deuren. De plaatsing van de industriële deuren kan binnen een halve dag afgerond worden. Industriële of retro deuren zijn deuren met kenmerkende (vaak donkere) stalen kozijnen. Door de robuuste en stoere uitstraling krijgt een interieur een hele andere twist. U kunt ervoor kiezen een echt stalen kozijn, maar bijvoorbeeld ook een aluminium kozijn. Voordeel: de kosten zijn aanzienlijk lager en de uitstraling is hetzelfde! Industriële glazen deur is op het moment super populair onder de consumenten. Het geeft een stoere look aan je huis, door industriële glazen deur op maat te plaatsen.

glazen deur beslag

Deurbeslag

Deurbeslag is een verzamelnaam voor alle materialen op, aan en rond een deur. Denk hierbij aan de deurklink, de scharnieren en het soort slot. Zoals gezegd maken wij uw deur op maat, dus heeft u ook ruime keuze uit ons deurbeslag. Voor ieder interieur, van klassiek tot modern, kunnen wij u adviseren. Door onze nauwe samenwerking met enkel A-kwaliteit merken zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u een mooi voorbeeld? Dan zoeken wij daarvoor het gepaste glas en deurbeslag.

Stalen kozijnen op maat

Stalen kozijnen maat is een glazen constructie die mogelijk is voor binnen en buiten je huis. Wij plaatsen en leveren verschillende soorten stalen kozijnen. Door onze expertise in glas, hebben wij de voorsprong met het plaatsen van stalen kozijnen. Het is een product waarbij je goed moet opletten tijdens het plaatsen. Je snel schade kan oplopen door de gevoeligheid van glas in de stalen kozijnen. Bekijk onze portfolio voor de stalen kozijnen op maat, wij hebben al verschillende leuke projecten afgerond omtrent dit onderwerp. Voor eventuele vragen  kunt altijd contact met ons opnemen. Om een betere prijs indicatie te kunnen geven, moeten wij wel van tevoren de afmetingen van het huis en de stalen kozijnen weten.

stalen kozijnen op maat