Glazen Keuken achterwand op maat

Glazen keuken achterwanden worden vaak gebruikt in een keuken of toilet. Ze zijn niet alleen erg praktisch in de schoonmaak, ze geven uw keuken of toilet ook een compleet andere sfeer. Een luxe en praktische oplossing voor een trendy interieur is een glazen keuken achterwand. Een onderhoudsvriendelijke aanvulling op uw keuken, is het plaatsen van een glazen keuken achterwand op maat. Glas is ideaal schoon te maken, met name achter een kookplaat of fornuis. Een glazen keuken achterwand geeft de keuken een hele frisse en schone look.  Zo komt er geen vuil meer tegen uw muur of tussen de voegen van uw tegels. Daarnaast worden de glazen keuken achterwanden van hardglas gemaakt en zijn ze dus hittebestendig.De glazen keuken achterwanden zijn te leveren in ondenkbaar veel kleuren, dus ook voor uw keuken.

Bekijk ook onze portfolio over glazen keuken achterwanden, wij hebben al tientallen opdrachten omtrent dit onderwerp uitgevoerd. De resultaten van een glazen keuken achterwand is te bekijken via onze social media. Merendeels van de opdrachten die wij aannemen plaatsen wij als ze zijn afgerond op onze social media.

glazen keuken achterwanden
Design glazen achterwand voor toilet

Glazen Toilet Achterwand

Glas is zelfs toe te passen in de kleinste kamer van uw woning. In het toilet is een glazen toilet achterwand de meest hygiënische oplossing denkbaar. Door het ontbreken van tegelvoegen, blijft uw toilet makkelijk schoon en hygiënisch te houden. Ook glazen toilet achterwanden zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus wij adviseren u graag. Nadat u een aanvraag heeft ingediend bij Wing Montage over het plaatsen van een glazen toilet achterwanden zullen wij proberen binnen 24 uur te reageren op deze verzoek. Doordat ons werk voor een glazen toilet achterwand heel afhankelijk is van het maatwerk, hebben wij hiervoor de tijd nodig om te kunnen reageren.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan