Bekijk hier ons volledige aanbod aan producten en diensten.

Glazen deuren

Glazen deuren geven uw interieur een luxe, open uitstraling en laten u maximaal profiteren van buitenlicht. Omdat onze deuren gemaakt worden van sterk hardglas, is uw veiligheid gegarandeerd. Lees hier meer over glazen binnendeuren voor uw woning.

Klik hier

Badkamer

Een badkamer krijgt een compleet andere uitstraling met een glazen douchewand en douchedeur. Met een extra coating op het glas, zijn deze deuren en wanden ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Lees meer over alle mogelijkheden voor uw badkamer.

Klik hier

Glazen achterwanden

Glazen achterwanden worden vaak gebruikt in een keuken of toilet. Ze zijn niet alleen erg praktisch in de schoonmaak, ze geven uw keuken of toilet ook een compleet andere sfeer. Bekijk hier hoe u uw keuken of toilet een nieuwe uitstraling kunt geven.

Klik hier

Glazen scheidingswanden

Een scheidingswand of tochtportaal van glas is de nieuwe trend. De glazen muren worden tegenwoordig ook veel geplaatst met een industriële retro look. Lees hier meer over onze glasoplossingen voor glazen wanden en dividers.

Klik hier

Glazen balustrades

Een strakke afwerking van bijvoorbeeld een vide, trap of balkon is een glazen balustrade. Wij leveren de balustrades met of zonder leuning, gekleurd glas of transparant. Klik hier voor meer informatie over de alle mogelijkheden.

Klik hier

Glazen vloeren

Geef uw interieur een moderne look met een glazen vloer. Het beloopbare glas is extreem sterk en is dus geschikt voor vloeren en trappen. Het geeft een ruimtelijk gevoel en maakt optimaal gebruik van licht in de ruimtes. Lees meer.

Klik hier

Spiegels

Wij leveren ook spiegels op maat in verschillende tinten en maten. Van complete spiegelwand tot het plaatsen van verwarmde spiegels in een badkamer. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Klik hier